Wie ben ik

Hallo, ik ben Angela van der Heijden uit Uden.

In 2010 heb ik mijn bevoegdheid behaald als rij-instructrice en sindsdien geef ik dan ook rijles en met veel succes. Mijn leerlingen slaagden en waren allemaal tevreden met mij als rij-instructrice. Ik vind het erg belangrijk dat de leerlingen zich door mij op hun gemak voelen in de auto, hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en ben je een stuk veiliger op de weg. Bij mij krijg je rijles 1 op 1 in een Peugot 208 diesel, het is een niet al te grote auto waardoor het ook een stuk makkelijker is om de bijzondere verrichtingen uit te voeren.

Kortom, wat kun je van me verwachten:

  • Hoog slagingspercentage.
  • Eerlijkheid.
  • Geduld.
  • Persoonlijke aanpak.
  • Vaste instructrice.
  • Lijkt het je ook wat om vol zelfvertrouwen een auto te besturen, je rijbewijs te halen en uiteindelijk verantwoord deel te kunnen nemen aan het dagelijks verkeer? Neem dan contact met me op voor een proefles om te bepalen wanneer JIJ examen kunt doen voor je rijbewijs-B.